voor alle werkzaamheden in uw tuin - domein de vier ambachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

voor alle werkzaamheden in uw tuin

Hovenierswerkzaamheden

Onderstaande tuinen zijn veelal door ons  ontworpen, aangelegd beplant en bestraat. Wij zijn specialist in “lastige“ tuinen die moeilijk of alleen door of over het huis te bereiken zijn, tuinen met hoogte verschillen of waaraan speciale eisen worden gesteld. Tuinen met speciale ontwerpen, sierbestrating, tuinen met vlonders, trappen, pergolas en vijvers. Ook ontwerpen en bouwen wij tuinhuizen, tuinkassen, schuttingen en andere bouwwerken in de tuin.

Door onze ruime ervaring in de wijngaard en met onze fruitbomen zijn we dé specialist voor de aanleg fruittuinen en wijngaarden
, en het snoeien van (oude) fruitbomen en struiken en druiven. Wij richten ons speciaal op de de milieuvriendelijke, biologische en duurzame teelten. want zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan gezond, rijp, onbespoten en smakelijk zoete vruchten uit de eigen tuin!

Kortom voor alle werkzaamheden van advies en ontwerp, levering van de materialen, aanleg en het onderhoud zijn wij de beste keuze!

De foto's tonen de situatie na onze werkzaamheden.

ontwerp een aanleg van volkstuin, bouw van beschoeiingen, schutting en bouw van nieuw tuinhuis van 4 x 8 m met zolder incl. de inrichting van badkamer en keuken, voor de fam. Muris te rotterdam

Tuin in Rotterdam van fam Timmers. achtertuin met groot hoogte verschilnaar achterliggende sloot, grote hardhouten vlonder met trap, pergola en diverse beplanting

aanleg achtertuin fam Bolster Den Haag Bezuidenhout, materialen moesten door het huis worden af en aangevoerd, maken van bestratingen, bakken, tuinhuis en trelly afscheiding

aanleg achtertuin mevr. De Vlieger aan het Schiekanaal te Rotterdam Mathenesse, ontwerp en bouwen van vlonders, bankjes en trappen, schutting,bestrating en beplanting. Foto's links voor en rechts naa aanleg.

ontwerp en aanleg van mediterane achtertuin van mevr. Grondelle aan het Schiekanaal, Rotterdam Mathenesse, Alle materialen moesten door het huis worden af en aangevoerd. Bouwen van vlonders, trappen en geintergreerde bankjes en tafel, bestrating, pergola, schuttingen en beplanting.

Achtertuin van mevr. Michels in Rotterdam noord, materialen moesten door het huis aangevoerd worden. Houten terras met trap en geïntergreerde bank en tegel terras aangelegd

Achtertuin van fam Groenink in Zoetermeer, ontwerp en aanleg van terras, vlonderterras, pergola en gazons en borders.

Tuin mevr Lamers Delft, aanleg van romantische tuin met klinker terras slingerend muurtje waarop gezeten kan worden en pergola.

Tuin van fam Hulsbergen in Rotterdam Schiebroek, aanleggen van hardhouten keerwanden en trappen, terrassen, vlonder, tuinberging en klinker sierbestrating.

Tuin van fam Steenbrink Den Haag bezuidenhout, achtertuin materialen moesten door het huis 13 treden op 13 treden af aangevoerd worden. Aanleg van hardhouten paden en terrassen, pergola met schermdoek, bepantingen en 'droge' kiezel beekbedding.

Tuin van fam Bokma te Gouda, aanleg van terras, kunststog vlonder en gazon.

Tuin Chantal Lamers Nootdorp, ontwerp en aanleg/bouw van terrassen en grote pergola en beplantingen

Renovatie achter en voortuin van mevr. Kelly Cappelle a/d IJsel, aanleg bestratingen, gazon pergola en beplanting

Tuin van fam Thijse in Zoetermeer, aanleg van hardhouten vlonder, gazon, terras en schutting.


Achtertuin aan de Noordsingel te Rotterdam. Materialen moesten over het dak getild worden. Kindvriendelijke tuin met grote terrassen, houten vlonder, kunstgras , perola en borders  met veel tuinkruiden en fruitstruiken.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu